Pera Bosphorus hotel

  • Uitzicht op Middenlandse Zee.
  • Ca. 5 km van de historiche wijk Kaleici Antalya.
  • Eigen strand.
  • Voor jong en oud.
 

Falcon is schitterend gelegen in de wijk Lara aan de rotsachtige kustlijn hoog bovenop een rotsplateau., aan de voet van dit plateau bevindt zich een zonneterras met toegang tot de zee. Het centrum van Antalya ligt op 5 km en het Lara strand op circa 6km. 

Faciliteiten:
Receptie, lounge met zitjes, winkeltjes, diverse bars o.a. zwembadbar en snackbar, binnen -en buitenrestaurant, nachtclub, massagesalon, sauna,Turks bad, buitenzwembad, zonneterras met ligbedden en parasols en discotheek.

Sport / Amusement:
Tennis, biljart, voetbal, volleybal en tafeltennis.

Kinderen:
Kinderbad, speeltuin en miniclub.

Kamers:
De kamers zijn netjes en verzorgd ingericht en beschikken over telefoon, televisie, minibar en centraal geregelde airco. Badkamer met douche, toilet en haardroger. Balkon met zitje.

Verzorging:
U verblijft op basis van het All Inclusive:

Ontbijt, lunch, diner, snacks, koffie en theetafel, lokale alcoholische drankjes, lokale non alcoholische drankjes.

Goed om te weten
In het voor- en naseizoen en tijdens de winterperiode (van 1 november tot  +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting. 

 

Foto&Video:Pera Bosphorus hotel

 

Beoordelingen: Pera Bosphorus hotel

Log in of registreer in Mijn LARA voor uw opmerkingen

Info