Shoppen in Istanbul hotel Innova Sultanahmet

 

  • Gelegenheid om te shoppen de bekendste bazaars van İstanbul; De Grand bazaar en Egyptische bazaar ( kruiden markt )
  • Vliegreis met confortable toestellen van Pegasus airlines inclusief 20 kilo ruimbagage.
  • Gunstige vliegtijden met vertrek vanaf Schihol naar İstanbul Sabiha Gokcen airport. ( vroeg vertrekken en laat terugkomen )
  • Met verbijf in 4* Innova Sultanahemt op basis van Logies en ontbijt. 
 

Met deze nieuwe weekendje Shoppen İstanbul arrangement geeft Lara Reizen gelegenheid aan haar klanten om wereldberoemde historische  stad İstanbul zelf te leren kennen.

Innova Sultanahmet Istanbul is te vinden in de historische wijk Sultanahmet, op slechts 250 meter afstand van de Grote Bazaar en op 500 meter afstand van de Blauwe Moskee. Het Aya sofia museum, Yerebatan Sarayı ( de Basilica Cistern ), Topkapi Paleis, Egyptische Bazaar zijn allemaal op de loop afstand.
 
In elke comfortabele kamer van Innova vindt u een chique inrichting, moderne meubelen en extra lange bedden. Alle kamers zijn standaard voorzien van airconditioning en een led-tv.
 
's Ochtends wordt er overvloedig ontbijtbuffet klaargezet. Er is ook een à-la-carterestaurant, Revan, met smakelijke maaltijden. Voor een drankje wendt u zich tot de lounge Mey. Naast dit alles heeft het hotel een panoramaterras op het dak met een fantastisch uitzicht over de zee van Marmara.
 
Het spacentrum van Innova Sultanahmet Istanbul biedt een echt Turks bad, een sauna, een fitnessruimte en massagebehandelingen. Dit hotel biedt zelfs een eigen bioscoopzaal.
 
Deze accommodatie ligt op 800 meter afstand van het Topkapi-paleis en op 600 meter afstand van de Hagia Sophia. De tramhalte Cemberlitas is op slechts 100 meter afstand gevestigd. Daarvandaan reist u vlot en eenvoudig naar veel andere bezienswaardigheden van de stad Istanboel. 
 
Hier mag u zich verheugen op luxe accommodatie, een spacentrum en gratis WiFi.
 

Foto&Video:Shoppen in Istanbul hotel Innova Sultanahmet

 

Beoordelingen: Shoppen in Istanbul hotel Innova Sultanahmet

Log in of registreer in Mijn LARA voor uw opmerkingen

Info